Cykeltræning med FormTop.dk

FormTop.dk har alt du skal vide om cykeltræning

Cykeltræning er for alle der elsker at cykle. Cykeltræning er primært for dem der bare elsker at træne på sin cykel, køre motionsløb eller køre licens cykelløb. Cykeltræning er også godt hvis du vil tabe dig. FormTop.dk har artikler om cykeltræning til landevej, mtb og cross. Derudover finder du mange artikler om kost, med særligt fokus på kost til aktive ryttere der træner.

Cykeltræning for motionister

Over 80% af alle der benytter FormTop.dk er motionister. Interessen for cykeltræning er enorm og vokser stadig. Det er naturligvis dejligt, at se så mange har glæde af cykeltræning og deltage i cykelløb. Artiklerne her på siden er skrevet til dig, så du kan finde svar på alle de spørgsmål du måtte have angående cykeltræning, kost og ernæring samt personlig udvikling som motions cykelrytter.

Cykeltræning for begynderen

Er du lige startet med cykeltræning eller vil du gerne i gang, så er denne hjemmeside rigtig god for dig. Udover at du kan købe et cykel program, finder du mange brugbare artikler der beskriver punkt for punkt hvordan du kommer i gang med din cykeltræning.

Cykeltræning for elite og licens ryttere

For cykelryttere med licens, kræver der et særligt stort fokus på alle elementer i cykeltræningen. Der kræves et særligt hensyn til sæsonplanlægningen, træning og restitution. Derudover bør de enkelte træningsture justeres jævnligt for, at tilpasse sig rytterens aktuelle situation. Husk også elementer såsom kost og ernæring under træning/løb og taktik i cykelløbene, blot for at nævne et par stykker.

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'