Indstilling af din cykel

Indspirreret af en læser der har søgt råd hos mig den sidste måneds tid, har jeg nu endelig taget mig sammen til at få skrevet en præcis og brugervenlig vejledning i hvordan du skal indstille din cykel. Læseren der kontaktede mig havde voldsomme knæsmerter og efter et par emails frem og tilbage var problemet at han sad 5-6 cm for lavt på cyklen!

Det er jo voldsomt meget og det viste sig da også at rammen (cykelstellet) var mindst et nummer for lille. Det synes jeg er et skræmme eksempel på hvor galt det kan gå hvis ikke man søger oplysninger om en så vigtig ting som indstilling af din cykel.

Er din cykel indstillet korrekt?

Indspirreret af denne læser og som du sikkert har læst i nyhedsbrevet jeg sendte ud i mandags, kommer der to artikler om hvordan du kan indstille din cykel korrekt til netop dig. Den ene er allerede udgivet og er snarere en samling af tips til hvordan du kan undgå skader og tips til generel trivsel på dine cykelture. Læs mere her:

Så havde du forventet en præcis beskrivelse af hvordan netop din cykel skal indstilles til dig så er du måske lidt skuffet. Men fortvivl ikke, i morgen kommer der en artikel om hvordan du præcist

  • Instiller din cykel
  • Vælger din pedalarmslængde
  • Instiller din korrekte saddelhøjde
  • Indstillier dine klamper korrekt
  • Bestemmer højde og længde af din frempind

Og husk, DU er også velkommen til at skrive til mig og spørge om gode råd. Måske har du et problem jeg kan hjælpe dig med og som kan udmynte sig i at du bliver glad for løsningen og jeg får skrevet en artikel som andre kan få udbytte ud af!

Kontakt mig her

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'