MSM (Methyl Sulfor Methane), Organisk Svovl

MSM (Methyl Sulfor Methane) som på dansk hedder organisk svovl er et, af de vigtigste mineraler for mennesker og dyr. MSM spiller en helt afgørende rolle i bevarelsen af cellevæggenes kvalitet og for dannelsen af nye celler. Desuden har MSM en stor betydning, når det drejer sig om at fjerne affald fra cellerne og er også vigtig for hud, hår, negle, slimhinder og muskler.

Ligesom protein er grundelementet i dine muskler er MSM grundelementet i protein. MSM er derfor særligt vigtigt for sportsfolk i forhold til at kunne restituere bedre og hurtigere!
MSM, creme kan være godt at smøre f.eks. på et par trætte cykelben efter hård træning og konkurrence. Cremen trænger ind i cellerne i dine ben og blødgører musklen. MSM hjælper også med at gendanne samt styrke cellerne

MSM er organisk svovl

MSM er en organisk svovlforbindelse, der indeholder let optageligt svovl. MSM har en irritationsdæmpende effekt og kan lindre f.eks. nakkesmerter og ømme muskler! MSM sikrer, at der er tilstrækkeligt med organisk svovl til stede i leddene til at danne ny led brusk og til at bevare den eksisterende.

Organisk Svovl forekommer i vores oprindelige friske fødevarer, særligt i grøntsager, korn og lignende. Men vores måde, at forarbejde vores fødevarer på gør desværre, at MSM næsten helt forsvinder. Dermed får du ikke gavn af MSM’s meget gode egenskaber idet de fleste får tilført en alt for lav mængde bio tilgængeligt svovl. Dette har indvirkning på cellernes tilstand, cellernes opbygning, og dermed også i høj grad af din almene sundhedstilstand og evne til at restituere.

Der er ikke forsket så meget i MSM endnu, men MSM's måde at virke på kan sammenlignes med vitaminernes og det ser ud til, at virkningen er endnu bedre, hvis MSM indtages samtidigt med B- og C-vitaminer. Begge disse vitaminer har sportsfolk i forvejen et stort behov for - et behov der sjældent kan dækkes ved en normal kost.

 

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'