Fiber og Urter

Fiber og urter bør være en fast del af kosten for, at give din krop en en ernæringsmæssig støtte og sørge for, at du fortsat ser godt ud og føler dig godt tilpas. Fibertilskud hjælper kroppen med at skille sig af med gift- og affaldsstoffer. Fiber skaber balance i dit tarmsystem og bremser kroppens optagelse af sukker i blodet og derfor er med til at opretholde dit energi niveau.

Affaldsstofferne er med til at hæmme dit tarmsystem i at optage de vigtige næringsstoffer fra den kost du spiser. Affaldsstoffer der ikke udskilles i dit tarmsystem sætter sig i dit fedtvæv og er med til at tiltrække yderligere fedt til området, så der opbygges yderligere fedtdepoter .

Linser der koges i vand ligesom ris er en glimrende fiber kildeUrter har været brugt i den østlige verden i årtusinder. Den vestlige effektiviserings trend igennem mange år, er skyld i, at de vestlige fødevarer er fattige på vitaminer, mineraler , fiber og urter. Urter er ofte en fantastisk støtte til de så vigtige fibre. Urter går også ind og skaber balance i dit mave/tarm system. Urter er nødvendige for at få en optimal udrensning af dine indre organer.

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'