Sæt Turbo på din træning

En god gammel ven som vi kalder Turbo har opfundet det jeg vil kalde omgangstræning for cykelryttere. Det går i sin enkelthed ud på, at der lægges en kortere rute, på i alt ca. 30 km, tæt på hvor du bor.

I stedet for, at køre én lang tur med chance for, at gå tom for energi eller blive almindelig træt langt fra hjemmet, kører du blot omgange på denne rute nær dit hjem.

Fordelen er, at du på ethvert tidspunkt har maksimum 15 km hjem til et dejligt varmt brusebad, i stedet for, at risikere at ”gå kold” 40 km hjemmefra! Turbo har ”opfundet” et enkelt men ganske nyttigt træningsmønster, som vi alle kan Turbo cykel træninglære af. Bliver ruten triviel i længden kører du bare modsat rundt et par uger. Og det står dig frit for, at lave flere kortere ruter, som du hen ad vejen kan kombinere med hinanden.

Det er især en god måde at træne på, hvis du træner meget alene. Men motions- og licensklubber kan også lære meget af denne type træning, da ryttere har mulighed for, at støde til undervejs, hvis der lige var lidt overarbejde en dag eller noget andet der lige kom i vejen, så man ikke nåede den officielle trænings tid.

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'