• Forside
  • 2013
  • Skade omkring knæ, ankler, læg eller balder?

Skade omkring knæ, ankler, læg eller balder?

Hvis du førler du  er ved, at få en skade, eller du mærker spændinger omkring enten knæ, ankler, læg eller balder, kan især være to ting der højst sandsynligt kan være årsag til dette.

  1. Har du skiftet klamper eller er de gamle meget slidt? Det kan påvirke dit tråd meget hvis nye klamper ikke er monteret rigtigt i forhold til din naturlige fodstilling og slidte klamper får dig til, at træde skævt. Er de slidte, så skift klamper nu!
  2. Er du lidt overanstrengt pga. meget og/eller hård træning?
    Så bør du holde fri et par dage. Træn derefter igen, men kør lidt kortere ture og hold dig fra intervaller og bliv på lille klinge for, at skåne det udsatte område.

Hvis ømheden fortsætter, bør du opsøge en behandler. Helst en Body Self Development uddannet som har en klinik nær dig. Så får du den rette behandling første gang! Du skal måske kun have to gange, så er du kørende igen.

Se BSD behandlerliste her

Måske du har hørt om BSD Body Self Development?

Bjarne Riis havde en mand ved navn, Ole Kåre Frølich, tilknyttet Team CSC i mange år. Ole startede BSD og der er nu uddannet en lang række behandlere, der evner at løse op for spændinger i din krop så energien flyder bedre i kroppen.

Humlen i denne behandlingstype er, at din krop er bedst til, at helbrede sig selv. Kroppen skal bare have muligheden og det giver behandlerne din krop via deres mange gennemprøvede teknikker. En times behandling koster ca. 5-900 kroner, så helt billigt er det ikke, men det vil i mange tilfælde være den rigtige behandling første gang.

Alternativt kan du finde en massør der også yder tryk massage...det er slet ikke det samme, men ok.

Hvis du i stedet opsøger din læge, kan der gå flere uger før, du kan få tid hos en specialist og det er ikke det du har lyst til når du nu går og har en skade og gerne vil komme videre så hurtigt som muligt.

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'