Cykelture om vinteren bør tilpasses vejrets udvikling

Nu er det vinter, ja altså uden sne, men med masser af regn og blæst som det plejer at være. Enkelte dage er der dog rigtigt godt vejr, som det f.eks. var i går. 8 graders varme og kun 2 sekundmeter vind. DMI varslede regn og blæst om søndagen (i dag) hvor jeg ellers havde til hensigt at cykle sammen med en gruppe.

Læs mere ...

Vintercykel eller ny racercykel til hamrende go pris

Et par weekender siden var der cykelsportmesse i både Vejle og Roskilde, og messen var fyldt op med de kendte butikker, webshops, grosister og producenter der viste alt deres lækre isenkram. Det var en fornøjelse, at gå rundt og se, røre og prøve de mange forskellige og top lækre produkter.

Læs mere ...

Nyt Quick Step Pro Team tøj til farmand ;o)

Så er jeg blevet den glade ejer af et sæt prof tøj fra Omega Pharma Quck Step Pro Team. Det er ikke kun fordi, at jeg er stor fan af Tom Boonen og tidligere Johan Museeuw at jeg har købt det, men jeg syntes faktisk at det er det flotteste tøj i det professionelle team i år 2012.

Læs mere ...

Min nye hobby - fjernsytret helikopter

Her i vinter faldt jeg lidt tilfældigt over en video på youtube der mildest talt fik min kæbe til at hamre ned i bordpladen. For at forstå min fasination af det jeg så, er jeg nødt til at fortælle om et par oplevelser fra barndommen.

Læs mere ...

Er du klar til 2012? (mål, træning og kost)

Godt Nytår til alle læsere her på FormTop.dk

Jeg håber du er kommet godt ind i det nye år. Men jeg har et par spørgsmål til dig. Har du sat dig en målsætning for år 2012? Hvad vil du gerne opnå i løbet af året? På hvilke tidpunkter af året i år vil du gerne være absolut bedst kørende?

Læs mere ...

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'