Har du andet end cykling i hovedet?

Er du en af dem der har arbejde, går i skole, studerer og/eller har andre interesser end cykling? Så er det faktisk helt i orden, og det kan meget vel være netop derfor, at du vil få succes med din cykeltræning!

Mange licens og motions cykelryttere går så meget op i cykeltræning at de ikke har andet i hovedet end det! Det er slet ikke sikkert at du vil få succes med din cykeltræning, netop fordi du ikke tillader andre input i din hverdag.

joystick

Jeg har f.eks. lige investeret i et golf spil til min Playstation 2. Det er helt super, med utrolig flot grafik og et gameplay der kan holde mig ved skærmen i timevis. Jeg har ellers spillet meget Gran Turismo 4 som er et super fedt og realistisk bilspil, men det er også så svært, at jeg konstant har fokus og ikke hviler imens jeg spiller.

Med golfspillet er det lidt anderledes. Det er også et svært spil, men der er pauser imellem slagene og jeg kan bruge den tid jeg ønsker på at beregne vinkler, slagkraft osv, så det er faktisk dejligt roligt at spille. Det passer mig fint netop nu!

På samme måde bør du finde andre interesser end din cykeltræning. Det er måske netop det der skal til for, at du får det maksimale ud af dine anstrengelser!?

UdskrivE-mail

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'