Bevis: Cancellara's el-cykel er fundet!!!

Jeg må starte med at sige at Tour de france 2010 er startet med et brag! 3. etape med især de sidste 4 hårde brosten pavé stykker betød at Andy skaffede sekunder i forhold til alle konkurrenter, på nær den stærke Cadel Evans. Det var virkelig underholdning af højeste karat. Farligt, javel, men livet er fyldt med op og nedture det afspejles også i cykelløb!

Jeg har beviset for, at Cancellara brugte el-cykel.....!!! Læs videre......

Hele Team Saxo Bank kørte som havde de elmotorer monteret i cyklerne allesammen. hehe, det er bare for sjov, de kørte jo helt fantastisk. Ved at ligge pres på udefra, kæmpede det resterende felt om at få plads lige bagved, som trættede alle de andre ryttere, så de lavede fejl på brostenene til Team Saxo Banks fordel. Virkelig smart og gennemført til UG kryds og slange. Cancellara leverede sin del til sidst på etapen og var afgørende for, at forspringet blev udbygget lidt hele tiden.

Jeg har beviset på at Cancellara naturligvis har gjort brug af elmotor i sin cykel. Jeg fandt dette klip på youtupe.com som tydeligt viser hvordan systemet fungerer og hvordan han ved et tryk på en knap kan accellerere helt vildt væk fra de andre. Kig selv med ;o)

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'