Trikerider styrer showet!

Efter at jeg har udbudt træningsprogrammer til en plovmand, er der da kommet en del ryttere i min stald. Der er ikke mange ryttere der er ens, forstået på den måde at der er ryttere på 12 å og op til en rytter på 69 år. Jeg har både elite ryttere men også ryttere af begge køn i de sekundære klasser. Det er altid en udfordring at finde den enkelte rytters træningsniveau og lave en fornuftig sæsonplan og målsætning.

Relativt mange ryttere har ikke et ønske om at køre stærkere eller vinde cykelløb, det er motionister der gerne vil have struktur i træningen og tabe sig lidt på maven. Den del klares relativt nemt når bare man har den rette indstilling.

Det er altså en blandet flok jeg har i stald, men der er særligt én rytter der skiller sig ud.

Trikerider

  • Alias, Alan Schmidt
  • Benytter cykel med 3 hjul!
  • Er en absolut seriøs kandidat til at blive verdensmester i sin klasse!
  • Har lige vundet 3 løb på 2 dage i Bilbao, sådan!

Alan har et handicap der hedder HSP, og er en spasticitet der sidder i benene og når ikke han sidder på cyklen er han kørestolsbruger. Med hans succes kan jeg forhåbenligt hjælpe til, at få sat lidt ekstra fokus på handicap cykling, hvor min gode ven igennem mange år og tidligere landsholdsrytter Pernille Langelund er landtræner.

Jeg har mødt mange igennem min tid som både rytter og sportsdirektør, men Alan er nu noget ganske specielt! Ikke kun fordi Alan har et handicap, nej, han har gjort nøjagtig som jeg anbefaler i min artikel "Mine 3 hemmeligheder til succes", og Allan har i den grad fået sat skub i sin udvikling.

Men jeg syntes faktisk du bare selv skal læse om ham på hans flotte hjemmeside Trikerider.dk hvor han jævnligt opdaterer sin blog.

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'