Et cykellink du skal huske

Hvis du er den person der godt kan lide at fordybe sig i de seneste cykelnyheder, træningstips og tricks så er der naturligvis også andre hjemmesider end netop denne formtop.dk. F.eks. er der flere gode udenlandske cykelsider på nettet som jeg selv benytter som inspirationskilde. Nu har jeg tænkt mig at dele nogle af de gode steder med dig!

Læs mere ...

To Pro Tour løb tilbage

Så er der to Pro Tour løb tilbage. Og hvilke to.

  1. Paris - Tours er et fladbane løb for sprinterne. Når det er sagt, så tog Jacob Piil fusen på hele feltet med en sejr efter et fremragende langt udbrud sammen med udbrydernes konge Jacky Duran tilbage i 2002.
  2. Giro di Lombardia er et af de måske hårdeste Pro Tour løb i hele kalenderen. Der er bjerge og stigninger der kan udfordre de fleste, så vi skal nok ikke se en dansker i front. Til gengæld har Team CSC to utroligt formstærke ryttere i Frank Schleck og Alexandr Kolobnev som blev henholdsvis nr. 4 og nr. 3 til VM i linieløbet i Karlsruhe.

 

14.10.2007

France
20.10.2007 Italy

 

Du kan læse meget mere og se flotte billeder fra alle Pro Tour løbene her > www.uciprotour.com

VM i Stuttgart med fuld knald

Så du VM i Stuttgart? For søren da en utroligt inspirerende rute! Der var virkelig noget at nyde, både taktiskt og fysiskt fra både damerne, U23 og Herrer Eliten. Enkeltstarten blev ikke overraskende vundet af Fabian Cancellara, men det understreger blot hans klasse, at vinde når han var udråbt til storfavorit.

Læs mere ...

Er doping kun fortid Rolf Sørensen?

Mange dopingsynder med epo og væktshomon er bekendt, men jeg synes vi mangler at høre en indrømmelse fra Rolf Sørensen. Han har prøvet at glide af på opfordringen med at sige "mit talent som cykelrytter var så stort at jeg ikke behøvede at dope mig". Den udtalelse tangerer jo næsten Riis' udtalelse om at han aldrig var testet positiv.

Læs mere ...

Flanderen Rundt og Doping

Jeg nævnte blandt andre Leif Hoste som en favorit til at vinde Flanderen Rundt. Men hans speciale har nu engang aldrig været spurten, og ærligt talt så Ballan også ud til at være den stærkeste. Det var et super fedt løb synes jeg, men hvor er alt det fyrværkeri vi tidligere har været vandt til?

Læs mere ...

Cancellara vil vinde Flanderen Rundt

Jeg var ude at løbe forleden dag, og havde derfor taget nøglen ud af mit nøglebundt og lagt i lommen. Derfor har jeg i dag lukket mig ude fra min lejlighed og kan ikke komme ind før konen kommer hjemWink

Til gengæld har jeg skrevet utroligt meget på en ny artikelserie om indstillingen af din position på cyklen. Det er jo ikke helt skidt uden at det er godt for noget som du nok ved.

Jeg glæder mig som et lille barn til weekendens klassiker Flanderen Rund. Løbet køres på søndag.

Læs mere ...

Oscar Freire som forudsagt

Oscar Freire vandt Minalo San RemoJeg havde forudsagt en større gruppe der spurtede om sejren....og sådan endte Milano - San Remo i lørdags. Jeg havde ikke sat navn på, fordi det kunne i princippet blive hvem som helst af sprinterne, men Oscar Freire var suveræn til sidst, så det var fuldt fortjent. Men jeg synes ikke det var kedeligt. Og det kan vi takke alle de håbefulde udbrydderkonger der forsøgte sig undervejs.

Læs mere ...

Husk Milano - San Remo Lørdag

ContadorSå du Paris Nice? Det var en fantastisk spændende etapeløb synes jeg. Der var spændende afslutninger og førertrøjen skiftede konstant ejermand. Den lille rytter Contador fra Discovery viste på næsten overmenneskelig vis, at en ren bjergrytter godt kan vinde et stort etapeløb, blot etaperne er sat sammen på den rigtige måde.

Læs mere ...

Paris Nice - Jubii

Jeg så prolog i går eftermiddags fra Paris Nice. David Millar vandt i fin stil med en flot ultra kort tidskørsel. Jeg har glædet mig som et lille barn til forårets mange fede cykelløb der kommer i lind strøm til os via tv mediet. I sidste weekend var det Het Volk hvor der også var en spændende afslutning med en CSC rytter i en hovedrolle.

Læs mere ...

Pas på overtræning!

Så kom det "rigtige" vintervejr, og forsvandt lige så hurtigt som det kom. Det har været og er stadig en meget mild vinter, hvor du hurtigt kan motiveres til, at træne lidt ekstra kilometer. Men lad mig komme med et par gode råd du bør tænke over i denne periode....

Læs mere ...

Carbon til manden der har alt

Super Carbon toilet

År 2007 bliver året hvor jeg introducerer humor her på FormTop.dk. Jeg kan næsten ikke lade være, da det er en stor del af min personlighed, så jeg starter denne trend med at have fundet julegaveidéen til manden der har alt.

Tryk på billedet, så kommer du videre til hjemmesiden hvor du kan læse mere om denne undværlige brugsgenstand.

Læs mere ...

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'