Mesteren viser vejen

Det er dagen derpå kan man næsten sige. I går vandt Tom Boonen en favorit sejr i Flanderen Rundt. Efter min mening vandt Boonen verdens største cykelløb! Og hvordan kan jeg nu skrive det, når nu Paris Roubaix bliver kaldt forårrets dronning? Jo, det gør jeg ud fra forskellige faktorer.

Dels er det et løb der altid har ligget højt på min favorit liste, da det indeholder næsten alle elementer man kan komme ud for. I Paris Roubaix er ruten næsten helt flad, men til gengæld med mange utroligt krævende brostens pavéer og en længde der vil få de fleste til, at kigge sig om efter en taxi med cykelstativ på kofangeren!

Mesteren Boonen viser vejenFlanderen Rundt indeholder også disse elementer, og meget mere. Hvor ofte kører du på stigninger på op til 20 %? Oven i købet som også er belagt med brosten? Det er krævende for enhver motionsrytter, licensrytter men også for en professionel cykelrytter. Længden, bakkerne, brosten, konkurrenter og vind/vejr er alle elementer der gør dette løb legendarisk.

Var det kedeligt, at Boonen var så suveræn? Absolut ikke! Det er en sand mester, der ifører sig en regnbuetrøje og markerer den så stærkt, som Boonen har gjort det siden han fik trøjen. Ganske enkelt imponerende. Men kan du og jeg lære noget af dette ikon? Boonen lever jo af sin sport og kan prioritere det at cykle som nr. 1 og alt andet kommer i anden række. Det kan vi andre jo ikke i samme grad.

Mit svar er: Ja, vi kan absolut lære noget af mesteren!

Mesteren viser vejen

Planlægning, Målsætning , Fokus og Vilje er alle elementer som ethvert menneske skal benytte for, at opnå succes på et område.

Se mesteren Boonen i øjneneKig venligst på billedet. Kig mesteren i øjnene. Fortæl mig hvad du ser. Hvis du ser motivation, vilje og grundig forberedelse, har du set rigtigt. Det er ikke tilfældigt, at Boonen sidder i det afgørende udbrud på netop denne dag og giver sig selv muligheden for at vinde en stor klassiker med den regnbue farvede trikot på overkroppen. Fysik, Ernæring, Planlægning, Målsætning , Mentaltræning Fokus og Vilje er alle elementer Boonen har arbejdet seriøst med for, at kunne opnå de resultater han har fået.

For Boonen er det stort, at vinde Flanderen Rundt som verdensmester. Hvad er stort for dig? Hvad kunne du godt tænke dig at opnå? Hvordan så du helst din udvikling som landevejsridder formede sig? Det er vigtigt, at du træder ud af hverdagens trummerum og kigger på hvilke faktorer der kan fremme din udvikling . Hvis ikke du giver dig lov til dette, vil udvikling og dit ønske om forbedringer ikke komme forbi din adresse!

Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende!

Husk det!

Forberedelse indeholder meget mere end en målrettet og struktureret træning. De nævnte elementer er blot et udpluk af mange parametre du ofte skal gennemgå for, at opnå en mærkbar udvikling. Und dig selv, at træde ud af skyggen, og giv dig selv muligheden for, at udvikle dig. Det er altid en utrolig god følelse der løber igennem dig når du har forberedt dig frem imod et mål, og så rent faktisk opfylde det

Det er en følelse jeg godt kunne unde alle motions- og konkurrenceryttere!

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'