Lær af de professionelle

Hvor tit har vi ikke hørt i tv og radio, at en kendt cykelrytter får støtte og rådgivning fra sin Mentor? Og hvad er en Mentor?

En Mentor er en person der med sin viden og erfaring, fungerer som en person du kan drage nytte af i din udvikling. Som cykelrytter er en Mentor med erfaring fra denne verden at foretrække. Men hvis du ikke lige er en verdensberømt cykelrytter med en millionhyre, hvad gør du så, hvis du godt kunne tænke dig, at få hjælp til din udvikling?

FormTop.dk tilbyder træningsprogrammer. Men ikke faste træningsprogrammer, som du måske har hentet andre steder på internettet, eller fået en kopi af i klubben.

Træning bør tilpasses og struktureres efter hvordan din hverdag er opbygget, og hvilke mål du har sat dig. Det er ikke optimalt, at følge andres træningsplaner med mindre de tilpasses den tid og den prioritet du ønsker at ligge i det.

De professionelle cykelryttere får lagt individuelle træningsprogrammer, der er tilpasset de sæsonplan de har lagt sammen med deres Mentor og/eller træner.

Vidste du, at du faktisk har samme mulighed?

Du har mulighed for, at tilknytte dig en erfaren person som arbejder seriøst med dig og dine mål. På FormTop.dk kan du købe træningspakker, der inkluderer en avanceret analyse af dig som person og cykelrytter. Ud fra denne analyse, sættes der en plan op for dig, med henblik på, at udvikle dig i den retning du finder frem til, med din FormTop Træner.

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'