Giro 2006 er Basso’s målsætning

Flot etapesejr til Ivan Basso i etapeløbet Giro d’Itallia, i kategori lige under Tour de France. Ikke helt uventet vandt Basso den første virkelige test i bjergene, men lidt uventet var det, at der ikke var en eneste af hans konkurrenter der kunne følge ham lidt på vej!

Basso gør det, som Jens Voigt så ofte har sagt og, som vi alle sådan set burde gøre. Find det du er god til, og fokusér på netop denne evne og arbejd seriøst på, at forbedre evnen yderligere. Kort sagt specialisér dig til en eller et par specifikke punkter.

Det er netop det Ivan Basso sammen med Bjarne Riis arbejder seriøst på. Hans evner i bjergene er uovertrufne, og der er ikke mange der er i stand til at matche ham. For, at vinde så stort et etapeløb, er Basso dog nødt til også at arbejde på sine tempo egenskaber, da det er en nødvendighed for at vinde løbet samlet.

På samme måde bør du sætte dig en målsætning der er inden for rækkevidde af dine evner og som allerhelst ligger tæt på dine stærke sider. På denne måde vil dine chancer for, at få succes med din målsætning blive væsentligt større.

Robbie Mc Ewan og Allesandro Pettachi har sine stærke sider i spurten. Ivan Basso’s stærke side er bjergkørsel. Jan Ulrich’s stærke side er især på tidskørsler.

Hvor har du DINE stærke sider? Hvilke områder ville det være naturligt for netop dig, at arbejde seriøst og målrettet med?

Når du nu alligevel træner på din cykel som motions- eller konkurrence cykelrytter, kan du jo lige så godt bruge tiden og kræfterne på de rigtige elementer i forhold til dine evner og din målsætning.

Brug din tid og din energi fornuftigt, det er der sund fornuft i.

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'