Planlæg din træning i julen

Har du sørget for at lave en fornuftig træningsplan her inden Julen?

Du ved sikkert allerede nu hvilke dage du skal til julefrokost det ene eller det andet sted. Du ved hvad tid du skal være der, og du ved ikke mindst hvor du skal være til den aftalte tid.

Det er oplagt at planlægge alle fridage og aktiviteter på forhånd, så du også kan få passet din træning henover juledagene og omkring nytår.

Læs mere ...

Cykelrytter! ”Husk dine daglige fibre!”

Det er på høje tid, at det ikke kun er overvægtige mennesker der skal fokusere på en sund kost.

Som motions- eller konkurrence cykelrytter er du afhængig af den maskine du er i besiddelse af. Din maskine er din krop, alt fra lunger, hjerte, muskler, hjerne osv. Det er vigtigt, at du sørger for optimal ernæring og næring, dels på grund af, at dine præstationer på cyklen er afhængige af det, men også dit helbred er i særdeleshed afhængigt af det du putter i munden.

 

Læs mere ...

Mine 3 hemmeligheder til succes

Du kan lige så godt åbne øjnene og sæt dig lidt frem i stolen, for det er ikke hver dag, at jeg fortæller hvordan jeg som udgangspunkt har opnået den succes jeg har haft som elite landevejs cykelrytter.

Læs mere ...

Lær af de professionelle

Hvor tit har vi ikke hørt i tv og radio, at en kendt cykelrytter får støtte og rådgivning fra sin Mentor? Og hvad er en Mentor?

En Mentor er en person der med sin viden og erfaring, fungerer som en person du kan drage nytte af i din udvikling. Som cykelrytter er en Mentor med erfaring fra denne verden at foretrække. Men hvis du ikke lige er en verdensberømt cykelrytter med en millionhyre, hvad gør du så, hvis du godt kunne tænke dig, at få hjælp til din udvikling?

Læs mere ...

Doping betyder forbedring

Touren er endnu engang ramt af voldsom tumult inden den første indledende prolog er kørt. Ordet “doping” står på enhver avis, netavis og alle andre steder der bringer sportsnyheder. Men ordet doping er stærkt misbrugt og har en klar negativ betydning. Men sådan forholder det sig rent faktisk ikke!Doping betyder forbedring, og bruges i mange andre sammenhænge end når man skal definere en cykelrytter der har taget forbudte præstationsfremmende stoffer.

Læs mere ...

Giro 2006 er Basso’s målsætning

Flot etapesejr til Ivan Basso i etapeløbet Giro d’Itallia, i kategori lige under Tour de France. Ikke helt uventet vandt Basso den første virkelige test i bjergene, men lidt uventet var det, at der ikke var en eneste af hans konkurrenter der kunne følge ham lidt på vej!

Basso gør det, som Jens Voigt så ofte har sagt og, som vi alle sådan set burde gøre. Find det du er god til, og fokusér på netop denne evne og arbejd seriøst på, at forbedre evnen yderligere. Kort sagt specialisér dig til en eller et par specifikke punkter.

Læs mere ...

Giro 2006 er startet

Og hvilken start. Savoldelli satte samtlige konkurrenter på plads, med Ivan Basso helt uden for top 10. For CSC må det være en fordel, idet de ikke skal forsvare den rosa trøje fra dag et, men omvendt må det levne bare en smule tvivl i CSC lejren og i Basso’s tanker, om hvorvidt han kan tilføre holdet den historiske første sejr i en af de tre store etapeløb.

Læs mere ...

Sæt turbo på din cykeltræning

Jeg var lige ude at rulle en tur på ca. 40 km i går. Det var en dejlig forårsdag med sol, lidt varme og en vind, der ikke var for anmassende. Perfekte forhold. Så skete det uundgåelige. Netop som jeg sad dybt i mine egne tanker, kommer der en rytter kørende imod mig forfra på den anden side af landevejen.

Læs mere ...

Opsøg momentet

Det er ikke gået forbi min næse, at Cancellara slog til i Paris Roubaix og dermed sørgede for en af de største sejre i CSC's historie. Dette web sted opdaterer ikke dagligt cykel nyheder, det er der mange andre rigtig gode web steder som tager sig af, og de gør et rigtigt godt stykke arbejde synes jeg. Men pointen i, at tage udgangspunkt i de professionelle cykelryttere og udnytte det udviklingspotentiale deres succeshistorier kan give dig, er netop det jeg vil bruge Cancellara og Paris Roubaix år 2006 til denne gang.

Læs mere ...

Mesteren viser vejen

Det er dagen derpå kan man næsten sige. I går vandt Tom Boonen en favorit sejr i Flanderen Rundt. Efter min mening vandt Boonen verdens største cykelløb! Og hvordan kan jeg nu skrive det, når nu Paris Roubaix bliver kaldt forårrets dronning? Jo, det gør jeg ud fra forskellige faktorer.

Læs mere ...

FormTop Citater

"Enhver kan træne så det sortner for øjnene - kun få evner at træne optimalt"

"Stor fremgang skabes ikke med styrke alene.  Vedholdenhed er en lige så vigtig faktor"

"Viljen til sejr er vigtig, men viljen til forberedelse er altafgørende"

"Forskellen på det umulige og det mulige grundlægges, i en persons vilje og beslutsomhed til at opnå målet"

shimano campagnolo sram polar powertap srm stages garmin

'